Недела, Јануари 19, 2020
Текст
секции Натпревари Општообразовни натпревари Општообразовни натпревари 2010

Општообразовни Натпревари 2010

25.02.2010 год. Фросина Секулоска-пофалница за одличен успех и примерно поведение.

17-18 Март.2010 год-Мартин ТренескиIV год.Шарчевиќ ЗлаткоIV год Секулоска ФросинаIV год-Сертификат за учество на Меѓународен саем за обука на фирми(виртуелни компании) во Сараевоорганизирано од "Културен Контакт" -Скопје.

Гостивар 2010 Ивана Наумческа Диплома за освоено III место на 46-та Државна смотра за млади истражувачи од Р.М

25.02.2010 год. Фросина Секулоска-пофалница за одличен успех и примерно поведение.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 25 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija