Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Натпревари Општообразовни натпревари Општообразовни натпревари 2011

Општообразовни Натпревари 2011год.

2011год. Кристијан Момироски I година Признание за учество на "Државна смотра за Млади истражувачи" на Р.Македонија одржан во  Велес, во областа на Веб Дизајн.

2011год. Јулијана Здравеска I година Признание за учество на  "Државна смотра за Млади истражувачи" на Р.Македонија одржан во  Велес, во областа  на Примена на Софтвер.

2011год. Жежоски Александар учествуваше на Регионалната Олимпијада по Германски јазик во Охрид и освои второ место, а потоа учествуваше на Државната олимпијада по Германски јазик во Скопје и освои шесто место.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 68 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija