Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Натпревари Спортски натпревари Спортски натпревари 2009

Спортски Натпревари 2009

16.05.2009 год. - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу"- Диплома за освоено Прво место на 100 метри- женски (средни училишта).

16.05.2009 год. - СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу"- Диплома за освоено I(прво место) во штафета 4x100м.-женски(средни училишта)

16.05.2009 год. - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" -Диплома за освоено I место во 800м. женски(средни училишта.)

16.05.2009 год. - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" -Диплома за освоено II место во 200м. женски(средни училишта)

16.05.2009 год. - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" -Диплома за освоено II место во скок во далечина-женски (средни училишта).

16.05.2009 год. - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" -Диплома за освоено III место во фрлање ѓуле-Женски(средни училишта.)

24.05.2009 год.  - СOЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" -Диплома за освоено I место на манигестацијата "Сите на велосипед-09" во машка конкуренција екипно.

2009 год. на Младинската Организација при СОЕПТУ "Кузман Јосифоски Питу" на МАССУМ доделени се:

-сребредна медалја за штанд 2009год.

-прво место во ХИП-ХОП - Ристески Христијан IIд 2009г

-прво место во женски фудбал 2009г.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 66 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija