Петок, Јануари 24, 2020
Текст
секции Натпревари Спортски натпревари Спортски натпревари 2011

Спортски натпревари 2011

Спортски натпревари во Периодот од 2011 до 2012 година проследени низ слики(ГАЛЕРИЈА).

Битола 2011-2012 Турнир во Мал Фудбал Финален натпревар на регионалналниот натпревар во Мал Фудбал Битола 2011-2012 Регионалналниот натпревар во Мал Фудбал на југозападниот регион Битола освоено II место Освоено III место- Лига Мал Фудбал 2010 година Училишен Натпревар во Пинг-Понг 2010 год.-Патрон Празник Професори по Спорт I место во Лига- Мал Фудбал 2010 година Дефиле на свечено отварање на лига во Мал Фудбал 2010година. Освоено I место во одбојка 2011 година во Крушево

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 58 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija