Среда, Октомври 16, 2019
Текст
секции Новинарска Повторна посета на центарот за деца со посебни потреби „Ѕуница“

Повторна посета на центарот за деца со посебни потреби „Ѕуница“

1234 thumbНа хуманоста и нема крај, повторната посета на центарот за деца со посебни потреби го докажува тоа. Но, овој пат посетата ја красеше подарокот од нашето училиште за нив – јонизатор за просторија.

Среќата се забележуваше во нивните очи и со радост истакнаа дека навистина им бил потребен таков подарок. Дружењето, забавата, добрата атмосфера продолжија и овој пат. Се надеваме дека во иднина оваа соработка ќе продолжи и дека заедно ќе се дружиме за различни поводи.

Посета на децата со посебни потреби - Ѕуница Посета на децата со посебни потреби - Ѕуница Посета на децата со посебни потреби - Ѕуница Посета на децата со посебни потреби - Ѕуница

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 42 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija