Среда, Октомври 16, 2019
Текст
секции Новинарска

Извештај за обединување на Божиќен штанд

Обединувањето на германска и англиската секција доведе до обединување на божиќен штанд, на кои учениците од овие две секции ги покажаа своите способности. Следните неколку прашања се однесуваат на еден активен член од двете секции, ученичката Лина Смуткоска: 

Повеќе...

Страница 4 од 4

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 Следно > Крај >>

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 85 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija