Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
секции Планинарска

Планинарска

Како составен дел од настаните по спортување а со цел да ги задоволи кај голем дел од учениците потребата од релаксација и подобрување на психофизичките способности, движејќи се по природата,

а во исто време да имаат можност непосредно да ги збогатат за природата и екологијата, исто така да ги запознаат историско-културните знаменитости. Поради ова во нашето училиште неуморно постои и работи ПЛАНИНАРСКАТА СЕКЦИЈА предводена од професорот по СПОРТ и СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ-Тони Стевананџија.

 

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 71 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija