Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст
За нас

За нас

Средното општинско eкономско училиште “Кузман Јосифоски - Питу” од Прилеп постои уште од 1957 година. Денес во ова училиште се одвива настава чија цел е професионално определување на ученикот за да може правилно да ги развие сопствените работни способности и правилно да ја изгради својата личност.

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 92 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija