Понеделник, Февруари 17, 2020
Текст

Матура

Известување!

Резултатите од Државната матура се истакнати на огласната табла во училиштето.

Повеќе...

Државна матура - Информатика

Интерен дел од Државната Матура 2012, Испит по Информатика одржан на 19.06.2012год.

Повеќе...

Матура - Бизнис

Резултати од полагањето на општообразовниот предмет  БИЗНИС – матура oдржан на ден 19.06.2012 г.

Повеќе...

Матура - Македонски јазик и литература

РЕЗУЛТАТИ ОД ЗАВРШНИОТ  ИСПИТ ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК И ЛИТЕРАТУРА(2011/ 2012 година)

Повеќе...

Државна матура - Историја

Резултати по предметот Историја - Државна Матура 2012г.

Повеќе...

Државна матура - Основи на правото

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАНИОТ ИСПИТ ПО ОСНОВИ НА ПРАВОТО -ДРЖАВНАМАТУРА – ИНТЕРЕН ДЕЛ- (27.06.2012г.)

Повеќе...

Државна матура - Основи на приватното право

РЕЗУЛТАТИ ОД ОДРЖАНИОТ ИСПИТ ПО ОСНОВИ НА ПРИВАТНО ПРАВО -ДРЖАВНАМАТУРА – ИНТЕРЕН ДЕЛ- (27.06.2012г.)

Повеќе...

Забава

Изберете јазик

Присутни

Има 87 гости присутни

Избор на профил ?

Пријатели

opstina-baner moncsoobroglobeenoprogrammepepdrzavna-maturaednevnikdpicode blockslogo-partner-germanija