СОУ “Кузман Јосифоски-Питу” – Прилеп  се наоѓа во непосредна близина на Могилата на непобедените на ул.Цар Самоил бр.1 А, па доколку сакате да дознаете нешто повеќе за нас и нашиот начин на работа – повелете, посетете го нашето училиште.

ТЕЛЕФОНИ

+389 75 200 040

+389 48 521 133

ЕМАИЛ / ВЕБ

ekonomsko.prilep@yahoo.com

www.kjpitu.edu.mk

СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ

АДРЕСА

Ул. Цар Самоил 1A

Прилеп