Гласајте за најдобро лого изработено од нашите ученици за еТвининг проектот Writing Can Be Fun.

Избраното лого ќе учествува на изборот за официјално лого на проектот заедно со другите држави учеснички.

Ви благодариме

😊

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAcEOG_etIydQa9_CGm_-OpQecNdllZFVcA79I-2BgGXBj5A/viewform