ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УЧЕЊЕ ОД ДАЛЕЧИНА

ИЗВЕСТУВАЊЕ до родителите на учениците од основните и средните училишта за потребните конфигурации на ИТ уредите за користење  на Националната платформа за учење на далечина  Почитувани родители, Во продолжение се наведени минималните конфигурации на ИТ уредите со кои Вашето дете ќе може да ја следи наставата преку

Повеќе

Тридневна обука за усовршување на националната платформа за учење на далечина

          Националната платформа за учење на далечина во нашето училиште беше успешно спроведена на 21, 22 и 23 Септември од страна на претходно обучените колеги кои извршија дисеминација на останатиот колектив. Националната платформа беше презентирана со сите нејзини ресурси и активности и со тоа сите колеги се

Повеќе

Маркетинг план во соработка со АД Витаминка

Маркетинг планот на нашето училиште оучествуваше на он лајн натпреварот на МАССУМ кој се одржа во тешки и скоро невозможни услови. Сепак постигнат е добар успех со освојување на четвртото место. Голема благодарност до АД „Витаминка„ за соработката и поддршката. На натпреварот екипата од економско се претстави

Повеќе

HAPPY ANNIVERSARY EUROPE

Нашата успешна Еразмус приказна🇮🇹🇲🇰🇹🇷🇷🇴🇨🇿“CRITICAL THINKING” мобилност која се реализира во Анкара- Република Турција, Јануари 2020.Училиштето во последните неколку години покажува резултати, како на државно така и на меѓународно ниво, а за тоа сведочат наградите и проекти кои се реализираат.Нека ни е ЧЕСТИТ 9 Мај !

Повеќе