Нашиот еТвининг проект 🎉🍀 🌟Нашите ученици ќе Ви бидат благодарни ако ставите Like на нашиот проект на линкот подолу👇 Ако сте најавени преку 💻 на левата страна горе има Like и 🤍 , а ако сте најавени преку 📱кликнете на срцето и направете го црвено❤

https://www.smore.com/8vx7g?fbclid=IwAR1sfvUcGW2fshmqxNHIy0astWeiZ0nl2MrryH3gy2w0mG91BaBQuAh-bUE

Повеќе

Уписи 2021/22

Информација за идните полуматуранти Економски техничар две паралелки и тоа ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР-класична ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР-дуално образование во соработка со фирми

Повеќе

Освоена награда на иновативен камп

Од 25 ноември – 09 декември 2020 беше организиран Камп на иновации во банкарски сектор -Натпревар на средношколци во претприемнички вештини на тема :ЗЕЛЕН БИЗНИС-ЗЕЛЕН КРЕДИТ под покровителство на Џуниор Ачивмент .Нашето училиште зеде учество со тим составен од 8 ученици. Александра Јосифоска Ивана Трпкоска Тамара Лашкоска

Повеќе