Еразмус + активности

Гласајте за најдобро лого изработено од нашите ученици за еТвининг проектот Writing Can Be Fun. Избраното лого ќе учествува на изборот за официјално лого на проектот заедно со другите држави учеснички. Ви благодариме https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAcEOG_etIydQa9_CGm_-OpQecNdllZFVcA79I-2BgGXBj5A/viewform

Повеќе

Голема благодарност до нашиот професор Методи Исков за муралот кој го разубави нашиот училишен двор.

Да се биде учител, наставник, професор е најблагородната, најубавата, но и воедно многу одговорна професија која подразбира посветување и одрекување. Посветување не само кон младата личност, но и кон секој кому му се потребни знаења и вештини. Постојана и посветена работа за подобрување на квалитетот во образовниот

Повеќе

ПРЕПОРАКИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ НА НАСТАВНИЦИТЕ И УЧЕНИЦИТЕ ЗА ВРЕМЕ НА НАСТАВАТА ОД ДАЛЕЧИНА

Општи одредби Препораките се однесуваат на сите јавни основни и средни училишта и се во насока да се поддржи реализација на ефективна и ефикасна онлајн настава, да се обезбеди етичко однесување на наставниците и учениците за време на реализација на наставата од далечина. 2. Реализација на наставата

Повеќе