Извештај за спроведување и реализирање на проекната задача

И во вакви вонредни услови, кога целиот свет се бори со светската пандемија на вирусот Корона , нашето училиште продолжува со својата работа. Моменталната ситуација не ги спречува вредните професори заедно со уште повредните ученици, користејќи ја технологијата и социјални медиуми, секој од својот дом,  да не

Повеќе

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Учениците треба да ја следат наставата задолжително на следната адреса на google drive. На линкот секој ученик ќе може да си го најде класот и во класот сите предмети што ги изучува. Во очекување со нови инструкции за он лине настава следете ги моменталните информации на линкот.

Повеќе

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЈА Во време кога државата се соочува со епидемијата од корона вирусот и Владата на најдобар начин се справува со ситуацијата срамота е меѓу учениците да се шират дезинформации. Секоја одлука што е донесена од страна на Владата е достапна за сите на страната на Влада

Повеќе