Нашиот еТвининг проект 🎉🍀 🌟Нашите ученици ќе Ви бидат благодарни ако ставите Like на нашиот проект на линкот подолу👇 Ако сте најавени преку 💻 на левата страна горе има Like и 🤍 , а ако сте најавени преку 📱кликнете на срцето и направете го црвено❤

https://www.smore.com/8vx7g?fbclid=IwAR1sfvUcGW2fshmqxNHIy0astWeiZ0nl2MrryH3gy2w0mG91BaBQuAh-bUE

Повеќе

Е ТВИНИНГ ПРОЕКТ “Writing Can Be Fun”

еТвинерите од СОЕПТУ Кузман Јосифоски-Питу како дел од проектот “Writing Can Be Fun” учествуваа во пишувањето на акростих песна Through our “Writing Can Be Fun!” Project our students tried to learn types of writing • Narrative Writing, • Persuasive Writing, • Expository Writing, • Descriptive Writing. And

Повеќе

Еразмус + активности

Гласајте за најдобро лого изработено од нашите ученици за еТвининг проектот Writing Can Be Fun. Избраното лого ќе учествува на изборот за официјално лого на проектот заедно со другите држави учеснички. Ви благодариме https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeAcEOG_etIydQa9_CGm_-OpQecNdllZFVcA79I-2BgGXBj5A/viewform

Повеќе

HAPPY ANNIVERSARY EUROPE

Нашата успешна Еразмус приказна🇮🇹🇲🇰🇹🇷🇷🇴🇨🇿“CRITICAL THINKING” мобилност која се реализира во Анкара- Република Турција, Јануари 2020.Училиштето во последните неколку години покажува резултати, како на државно така и на меѓународно ниво, а за тоа сведочат наградите и проекти кои се реализираат.Нека ни е ЧЕСТИТ 9 Мај !

Повеќе

9 May is EUROPE DAY

HAPPY ANNIVERSARY EUROPEНашата успешна Еразмус приказна🇪🇸🇮🇹🇲🇰🇭🇷🇭🇺🇱🇹„Финасиски и претприемачки вештини за активно граѓанство“мобилност која се реализира во Sevila Spania, Јуни 2019.Името на училиштето е веќе добро познато меѓу европските училишта бидејќи заедно со нив креираме, создаваме, учиме и се дружиме во заедничките проекти кои успешно се реализираат. Нека

Повеќе