МАССУМ натпревари 2021

И оваа година членовите на ЛМО зедоа учество на МАССУМ натпреварот. Честитки до сите наши учесници од името на ЛМО и СОЕПТУ „Кузман Јосифоски-Питу“, во иднина уште поголеми успеси бидејќи Вие го заслужувате тоа. Освоени награди: – Валентин Димитриоски -1во место- Интервју за работа на македонски јазик

Повеќе

Уписи 2021/22

Информација за идните полуматуранти Економски техничар две паралелки и тоа ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР-класична ЕКОНОМСКИ ТЕХНИЧАР-дуално образование во соработка со фирми

Повеќе