Поврзете се со нас

Вести и настани

Распоред за полагање СЕКРЕТАРСКО РАБОТЕЊЕ – завршен испит во 09,00 часот државна матура – во 10,00 часот

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Повеќе во Вести и настани