Поврзете се со нас

Вести и настани

Погледни ја оваа објава на Facebook „Светот останува на младите – Вложуваме во иднината“

„Р.С. Боби 99“ со целосна поддршка во изградбата на успешни и стручни идни професионалци во економските и правните струки! https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=842196347801345&id=100060329635442&mibextid=JRoKGi

Повеќе објави

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Следете не на фејсбук

YOUNG GREENTREPRENEURS


YOUNG GREENTREPRENEURS