Поврзете се со нас

Вести и настани

Ревијален одбојкарски натпревар

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник на СОУ Кузман Јосифоски Питу во нашата спортска сала се одигра ревијален одбојкарски натпревар во кој учество зедоа повеќе ученици од одбојкарската секција на нашето училиште од II и IV година под водство на Васил Гајтаноски.

Во фер и коректна игра подобра беше екипата на гимназија Мирче Ацев.

Честитки за фер-плеј играта на двете екипии секако честитки за подобриот тим.🏆🏐👩‍👩‍👦‍👦

Повеќе во Вести и настани