Поврзете се со нас

Вести и настани

Горди на нашите матуранти

✨Денеска нашето училиште испраќа уште една генерација на успешни ученици🧑‍🎓🧑‍🎓 подготвени за нови предизвици во животот.

Драги матуранти🧑‍🎓🎓

Нека Ви е со среќа матурирањето🍀

Ви посакуваме среќа, здравје и успех низ животот во иднина.🧑‍🎓🎓

Од вработените во Економско училиште – СОЕПТУ “Кузман Јосифоски – Питу”

Повеќе во Вести и настани