Поврзете се со нас

Вести и настани

Во чест на Свети Кирил и Методиј

🍀Во чест на Свети Кирил и Методиј 📜📖📚, основоположници на словенската писменост и литература 📙📘📗📕 во просториите на нашето училиште СОЕПТУ„Кузман Јосифоски-Питу“ учениците и професорите се закитија со благодарници за успешно промовирање на училиштето со учества на: МАССУМ, Патрон празник, Новогодишен базар, различни видови на проекти, наградни конкурски и учества во натпревари.

Повеќе во Вести и настани