Поврзете се со нас

Вести и настани

Конкурси за доделување на ученички стипендии за учебната 2023-2024 година

За подетални информации изберете линк

Повеќе објави

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Следете не на фејсбук

YOUNG GREENTREPRENEURS


YOUNG GREENTREPRENEURS