Поврзете се со нас

Вести и настани

Одбележување на 80 годишнината од смртта на нашиот патрон – народниот херој Кузман Јосифоски – Питу.

На 25.02.2024 ја одбележуваме 80 годишнината од смртта на нашиот патрон – народниот херој Кузман Јосифоски – Питу. Прилепчанецот кој го даде својот живот за создавањето...

Повеќе објави

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Следете не на фејсбук

YOUNG GREENTREPRENEURS


YOUNG GREENTREPRENEURS