Поврзете се со нас

Вести и настани

Освоено 3-то место на Државниот натпревар за млади истражувачи

Ученичката Милена Ѓуроска од 2-3 клас при СОЕПТУ„Кузман Јосифоски – Питу“ – Прилеп под менторство на д-р Мимоза Мијоска, учествуваше на 59-от Државен натпревар на млади истражувачи од средните училишта на Р.Македонија кој се одржа во Велес на 13.05.2023г. и го освои 3 -то место во областа Електротехника и електроника,

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани