Поврзете се со нас

Вести и настани

Национален натпревар на најдобри ученички компании-Струга

СОЕПТУ “Кузман Јосифоски-Питу” денес се претстави со две ученички компании Sit smart technology и PilBot. Учениците успешно ги презентираа своите компании и нивните иновативни производи.

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани