Поврзете се со нас

Вести и настани

Категоријата „Најдобар постер“ на натпреварот МАССУМ,

Ученичките Марија Ацевска од 2-5 клас и Софија Јанков од 2-5 клас при СОЕПТУ„Кузман Јосифоски – Питу“, под менторство на Мимоза Мијоска, го освоија 5-то место во категоријата „Најдобар постер“ на натпреварот МАССУМ, во конкуренција од 35 училишта.

Повеќе во Вести и настани