Поврзете се со нас

Вести и настани

Посета на родната куќа на Кузман

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник група на ученици и професори ја посетија родната куќа на Кузман и положија свежо цвеќе.

Предавање за живот и делото на нашиот патрон одржа Рубинчо Белчески вработен во Музеј Прилеп.

Завод Музеј Прилеп

Повеќе во Вести и настани