Поврзете се со нас

Вести и настани

Државен натпревар по АНГЛИСКИ ЈАЗИК ELTAM

Државен натпревар по АНГЛИСКИ ЈАЗИК ELTAM одржан 11.05.2024 год во Скопје

🎯Ученикот Ангелос Григоријадис го освои третото место 🥉🏆 под менторство на професорката Мери Грашеска

Повеќе во Вести и настани