Поврзете се со нас

Вести и настани

Tурнир во шах

По повод чествувањето на нашиот Патрон празник во нашето училиште се организираше турнир во шах♟️♟️ помеѓу учениците од средните училишта.

Благодарност до сите учесници, до организаторот професор Жарко Смоквоски и честитки до нашите ученици за освоеното прво место 🥇🏆

Повеќе во Вести и настани