Поврзете се со нас

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Young GREENtrepreneurs

Месечен состанок

Вести и настани

Уписи 2022/23

Еразмус +

ЈАВЕН ПОВИК

НовостиПовеќе Новости

Одбележување на 80 годишнината од смртта на нашиот патрон – народниот херој Кузман Јосифоски – Питу.

На 25.02.2024 ја одбележуваме 80 годишнината од смртта на нашиот патрон – народниот херој...

Посета на родната куќа на Кузман

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник група на ученици и професори ја посетија...

Литературно читање

По повод Патрон празникот на нашето училиште СОЕПТУ “КУЗМАН ЈОСИФОСКИ-ПИТУ ” се одржа Литературно...

Ревијален одбојкарски натпревар

Во рамките на одбележувањето на патрониот празник на СОУ Кузман Јосифоски Питу во нашата...

Галерија

Еразмус +Повеќе Еразмус +

Еразмус +

Erasmus+ Изминатата недела се одржа подготвителна посета за проектот „Investing in a good accounting...

Повеќе статии

Повеќе објави

YOUNG GREENTREPRENEURS


YOUNG GREENTREPRENEURS

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

Вести и настани

Литературно читање

Вести и настани

Tурнир во шах

Вести и настани

Еднодневна екскурзија

Вести и настани

Видео презентација

#Facebook