Поврзете се со нас

Вести и настани

ЕРАЗМУС +

СОЕПТУ”Кузман Јосифоски-Питу ” Прилеп денес беше домаќин на меѓународниот саем на училишни компании во рамките на Еразмус + проектот “Училишните компании го зголемуваат вашиот успех”. Учениците...

Повеќе објави

Следете не на фејсбук