Поврзете се со нас

Вести и настани

НАЦИОНАЛЕН САЕМ НА НАЈДОБРИ УЧЕНИЧКИ КОМПАНИИ – СТРУГА

Креативните ученици на СОЕПТУ “Кузман Јосифоски-Питу” Прилеп достојно се претставија со штандови на саемот на најдобри ученички компании во организација на Junior Achievement Macedonia.

Учениците ги покажаа своите вештини и способности за деловна комуникација и промоција на своите иновативни производи.

Браво за нашите ученици!

Освен работа, имаше и дружба, а патешествието го завршија со посета на прекрасниот Охрид.

Повеќе во Вести и настани