Поврзете се со нас

Еразмус +

Еразмус +

Erasmus+🇪🇺🇲🇰

Изминатата недела се одржа подготвителна посета за проектот „Investing in a good accounting team to ensure the successful growth of the business in future – Инвестирање во добар сметководствен тим за да се обезбеди успешен раст на бизнисот во иднина“ со број 2022-1-MK01-KA122-VET-000068704. На мобилноста која ќе трае 28 денови, ќе учествуваат 8 ученици од втора и трета година. Домаќин е нашиот партнер IVEM LIFE LTD од Сандански, Бугарија.

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Еразмус +