Поврзете се со нас

Let's meet each other

Средба етвининг проект “Да се запознаеме “

На 03.05.2023 се одржа онлајн средба со ученици од 3-те партнерски училишта од Македонија, Турција и Србија учесници во етвининг проектот “Да се запознаеме “. На средбата покрај другите активности, учениците одговараа на прашања поврзани со традиционалната храна и празниците во секоја земја учесничка на KAHOOT – квиз. Ученици кои учествуваат во овој проект од СОЕПТУ„Кузман Јосифоски – Питу“ – Прилеп се: Милена Ѓуроска 2-3, Маринела Тодороска 3-3, Елена Слабиѓореска 1-5, Стефан Тасески 2-5, Филип Попоски 1-3, Анел Османоски 1-1, Димирти Џокоски 1-1, Христина Стојчевска 1-5, Петар Стојанов 1-5, Мелиса Папиќ 2-3, а координатор на проектот е д-р Мимоза Мијоска. За активностите на проектот изработен е блог на кој може да се пристапи со следниот QR – Код:

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Let's meet each other