Поврзете се со нас

Вести и настани

Натпревари за МАССУМ 2024 – категорија поетски творби

Натпревари за МАССУМ 2024 одржани во Радовиш

Категорија поетски творби

Стојческа Христина и Феиме Османоска

Ментор Соња Мирческа

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани