Поврзете се со нас

Вести и настани

Динамика за резултатите и приговори од екстерни испити од јунски испитен рок од државна матура и организација и спроведување на екстерниот дел од државна матура во августовскиот испитен рок 2024г.

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани