Поврзете се со нас

Вести и настани

Наставнички колегиум

Наставничкиот колегиум при СОЕПТУ “КУЗМАН ЈОСИФОСКИ-ПИТУ” – тим кој работи за најдоброто на учениците и за просперитет на нашето училиште.

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани