Поврзете се со нас

Еразмус +

ЈАВЕН ПОВИК

За мобилност во Италија

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Еразмус +

 • ЕРАЗМУС +

  СОЕПТУ”Кузман Јосифоски-Питу ” Прилеп денес беше домаќин на меѓународниот саем на училишни компании во...

 • Славиме Еразмус денови 2022 #ErasmusDays2022

  https://www.facebook.com/hashtag/erasmusdays2022?eep=6&cft[0]=AZW1CI6AWIdCmzSCHMGKNfmT8mQ7IekUOyO2YawuXul9vzUby0jxAqbSMaTdD5dmJeehmxwo4RxeDttWKLlPeFhXgMrD766Wp0p2OrXT0IvnfYrbt7mSX4wK7hIIzzjE-XpYqH-6uWJuRgblE-lty9aBuMRGBfj-cic4_OQfA-uKEYI1J7RObFTmC4r2B6OqG6M&tn=*NK-R

 • Our first Newsletter

  Young GREENtrepreneurs NEWSLETTER NO1 (mailchi.mp)

 • Месечен состанок јуни

  Young GREENtrepreneurs 36 мин.  ·     Young GREENtrepreneurs.   Ref. No.2021-1-HU01-KA220-YOU-000029114Another monthly online meeting took place under the...