Поврзете се со нас

Вести и настани

ЕРАЗМУС +

СОЕПТУ”Кузман Јосифоски-Питу ” Прилеп денес беше домаќин на меѓународниот саем на училишни компании во рамките на Еразмус + проектот “Училишните компании го зголемуваат вашиот успех”. Учениците од училишните компании од Македонија, Словачка и Бугарија ги подготвија своите штандови и тргуваа на виртуелниот саем. Така тие во реалноста ги применија своите знаења и вештини за деловна кореспонденција.

Координатор на проектот: професор Цветанка Димоска

ВД Директор Цеца Видова Трајческа

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани