Поврзете се со нас

Вести и настани

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА УЧЕБНАТА 2022/23 ГОДИНА

Распоред за настава 2022/2023 година и почеток на часовите

1 септември – Прва и трета година, почеток во 7.30 часот –

Втора и четврта година, почеток во 9.00 часот СЕПТЕМВРИ – Прва и трета година (претпладне), почеток во 7.30 часот – Втора и четврта година (попладне), почеток во 13.30 часот, освен понеделник кога наставата започнува во 13.45

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани