Поврзете се со нас

Young GREENtrepreneurs

МЕСЕЧЕН СОСТАНОК МАЈ

We are moving forward with the Young GREENtrepreneurs project. 💼🚀🌱

🔎🖥️ At today’s monthly meeting we reviewed the recent dissemination activities and the concept of the interactive hub. We are starting to develop the content and the development of the hub.

#green#greeneconomy#online#digital#entrepreneurs#young#youth#elearning

Srce Slovenije / The Heart of Slovenia | @Vyara foundation tryavna | KIKštarter | Економско училиште – СОЕПТУ “Кузман Јосифоски – Питу” | ATU Donegal | Defoin

⏩ Продолжуваме напред со проектот @TAG. 💼🚀🌱💼🚀🌱

🔎🖥️ На денешниот месечен состанок ги разгледавме неодамнешните активности за дисеминација и концептот на интерактивниот хаб. Почнуваме да ја развиваме содржината и развојот на хабот.

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Young GREENtrepreneurs