Поврзете се со нас

Young GREENtrepreneurs

Месечен состанок

Продолжуваме напред со проектот @YounGREENtrepreneurs/ 💼🚀🌱💼🚀🌱

🔎🖥️ На денешниот месечен состанок ги разгледавме неодамнешните активности за дисеминација и концептот на интерактивниот хаб. Почнуваме да ја развиваме содржината и развојот на хабот.

#green#greeneconomy#online#digital#entrepreneurs#young#youth#elearning

Srce Slovenije / The Heart of Slovenia | @Vyara foundation tryavna | ATU Donegal | Економско училиште – СОЕПТУ “Кузман Јосифоски – Питу” | #Vyara foundation Tryavna | # Defoin  · 

Можно е да е слика од 11 луѓе и текст

Предложено за тебе

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Young GREENtrepreneurs