Поврзете се со нас

Вести и настани

Тарифник на услуги

https://kjpitu.edu.mk/wp-content/uploads/2023/01/Tarifnik-za-visina-na-nadomestocite-.pdf

АДМИНИСТРАТИВНА ТАКСА(ТАКСЕНА МАРКА)

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Вести и настани