Поврзете се со нас

Еразмус +

Посета на Плзен,Чешка

Во периодот од 15- 21 мај 2022г. во Плзен, Чешка, се одржа последната средба од Еразмус+ проектот „Развој на критичко мислење, комуникациски и социјални вештини“. На средбата присуствуваа професорите Цветанка Димоска, Менка Китаноска и Гоце Бунески од СОЕПТУ„Кузман Јосифоски – Питу“ – Прилеп. Координатор на проектот е м-р Мимоза Мијоска.

1 коментар

Ми се допаѓа

Коментирај

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

Повеќе во Еразмус +

 • Our first Newsletter

  Young GREENtrepreneurs NEWSLETTER NO1 (mailchi.mp)

 • Месечен состанок јуни

  Young GREENtrepreneurs 36 мин.  ·     Young GREENtrepreneurs.   Ref. No.2021-1-HU01-KA220-YOU-000029114Another monthly online meeting took place under the...

 • Месечен состанок

  Продолжуваме напред со проектот @YounGREENtrepreneurs/ На денешниот месечен состанок ги разгледавме неодамнешните активности за...

 • МЕСЕЧЕН СОСТАНОК МАЈ

  We are moving forward with the Young GREENtrepreneurs project. At today’s monthly meeting we...