Поврзете се со нас

Young GREENtrepreneurs

Young GREENtrepreneurs

Click to comment

Leave a Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Повеќе во Young GREENtrepreneurs

 • Our first Newsletter

  Young GREENtrepreneurs NEWSLETTER NO1 (mailchi.mp)

 • Месечен состанок јуни

  Young GREENtrepreneurs 36 мин.  ·     Young GREENtrepreneurs.   Ref. No.2021-1-HU01-KA220-YOU-000029114Another monthly online meeting took place under the...

 • Месечен состанок

  Продолжуваме напред со проектот @YounGREENtrepreneurs/ На денешниот месечен состанок ги разгледавме неодамнешните активности за...

 • МЕСЕЧЕН СОСТАНОК МАЈ

  We are moving forward with the Young GREENtrepreneurs project. At today’s monthly meeting we...